Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Kæmpe græsser13/06/2008 16:04:04
d. 11/6-08 - 13/6-08

Endelig blev der tid til en hurtig tur mellem alle eksamenerne.
Turen startede som en god tur vel altid starter, det vand jeg havde i tankerne var fodret op af så mange at jeg ikke følte det interessant, hjerne måtte over arbejde i en kort stund for at finde et andet vand der var lige efter min smag. Bling, der var den, efter en kort samtale med ejeren af vandet var den i vinkel og kursen blev sat mod den tilgroede sø. Det første syn der mødte mig var åkander, siv grøde og lidt mere grøde. Mit første indtryk var at det var så godt som umuligt at fiske i det, efter en tur i båden blev jeg dog lidt mere optimistisk, jeg fandt 4 grøde fri huller så var den del klaret, derefter skulle der bindes nye tackler, jeg havde valgt at fiske med Chodrig da bunden er så blød at min agn ellers sad 20cm mede i bundslammet. Biviyen blev smidt op, og stængerne sejlet ud med 20mm Carpzoom Banan pop-up. Nu var det bare at vente, da turen faktisk var tiltænkt som en læse tur da jeg snart skal op i engelsk måtte jeg heller få kigget et par sider igennem. Det varede dog ikke længe før jeg blev forstyrret, et par sudere var desværre kommet ind på min ene fodring og begyndte at tage for sig at godterne, hen af 22tiden forsvandt de dog igen. Søens ejer kom lige forbi og hilste på mens jeg kartede rundt ude i båden med net, åkander og en flexet bionic stang i den ene hånd, den anden måtte bruges til at skubbe båden frem med. Dyret kom langt om længe i sikkert i net posen, efter at have fjernet omkring 20kilo grøde kunne jeg se siden af den store fisk, en græskarpe i størrelse STOR! Jeg havde på det tidspunkt aldrig fanget en græskarpe før så jeg var rigtig glad, vi fik i samråd vejet fisken til 13,1kilo den største karpe jeg havde landet, og så en græskarpe. Alle tiders, et par billeder og ud med den, derefter gik det som det skulle, først en mindre græskarpe på 7,6kg. fin fisk en halv time efter sagde min venstre DELKIM et par enkelte bib, ligesom de foregående fisk, tilslag og noget der føltes som en stor klat grøde blev hurtigt presset indtil broen, men lige inden jeg for fat i min leadcore taget fanden ved grødeklatten og sender den over i modsatte ende af søen, WOW det måtte være en god fisk, efter lidt fight kom den sikkert i nettet, en kæmpe stor græskarpe lå nu i nettet, op på måtten og derefter en tur i slyngen for at blive vejet hele 14,3kilo viste den fratrukket vejeslyngen. Jeg var helt vild, en græs karpe på 14,3kg jeg kunne slet ikke forstå det, en græskarpe debut jeg sent vil glemme. Et par billeder og ud med den. Om morgenen smed jeg en på omkring 10kilo lige foran nettet og for en på 8,2kg lidt senere. Resten af dagen og aftenen skete der ikke noget, næste morgen fik jeg en længeventet spejlkarpe på 8,2kg. Det var hvad jeg lige havde for denne gang, en tur jeg aldrig glemmer!

M.v.h. Lasse Petersen
Flere nyheder

Send din kommentar
Lasse R. K. Petersen.
http://fiskemagasinet.dk/fangstrapporter.htm?show=uniq&id=3222 se fisken og mig =P
kenneth andersen
Mange gange tillykke Lasse det der er da alt for vildt!!!!!!
Lasse R. K. Petersen.
Jo tak, ja det var sq lidt af en vild tur, popup boiliesne blev fiskes ca. 20-50cm under over fladen men der var fiskene åbenbart.
Lars Larsen
Tillykke med de fine fisk.
Og som Kenneth
siger, fedt at se at sjælland også kan være med når det gælder store græskarper.
Lasse R. K. Petersen.
Også en tak til dig Lars.
Sjælland har også store græssere kender faktisk til to søer hvor der er græskarper op til omkring de 15kilo. Det er bare et spørgsmål om en masse opsøgende arbejde, og fiske dem rigtigt!
Ole Aaslo
se flere billeder på http://www.dreambait.dk/index.asp?id=476&childid=

Tillykke Lasse... især når jeg ved hvor svær søen nu engang er at fiske! Godt gået knægt *LOL*
Ian Muddle
Nå Lasse, så fik du meget hurtig brug for "chod riget".
Tillykke med fangsten!
Henrik Berg
Super flot Græsser, tillykke med den nye PR.

Er lettere misundelig.


Hilsen
Henrik
Lasse R. K. Petersen.
Både tak til dig Ian og Henrik.

@ Ian: Fik derefter afvide af lars at det ikke var et "rigtig" Schodrig men derimod mere et vider udviklet hilikopter rig =) Men anyways! Det virkede!

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk