Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:30-05-2024
Menu
Kalender
Maj 2024
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
Om Fiskemagasinet på nettet

Velkommen til Fiskemagasinets sider.

Der er kommet mange flere artikler på siden, og jeg er i fuld gang med at finde flere. Der vil blandt komme en afdeling med "eksotisk" fiskeri, hvor mange forskellige fiskearter og former vil blive beskrevet, samt en række udvalgte artikler om forskellige steder rundt om i verden.

Der er kommet helt nye afdelinger, Put & Take-vande, foreninger, turbåde, butikker, foreninger, grossister og flere andre ting. Det er meningen at disse skal bruges som opslagsværk, det er ihvertfald nogle meget omfattende lister der er tale om. Se iøvrigt "Opfordring" på forsiden, jeg håber nemlig meget at man vil tage imod mit tilbud om at lægge en masse om sin forening, butik eller andet ind på siden, og dermed gøre Fiskemagasinet bedre til glæde for alle lystfiskere i Danmark.

Jeg håber I vil tage godt imod den nye side for Fiskemagasinet, lige som jeg håber I vil følge Fiskemagasinet på dk4, det længst kørende program om lystfiskeri på dansk tv.

På TV

Fiskemagasinet er et TV-programserie på små 100 programmer der tidligere blev vist på dk4, men er også denne hjemmeside hvor det er ambitionen at have de seneste nyheder, samt artikler liggende, og her kan du hjælpe os ved at indsende nyheder, rygter, artikler, fangstrapporter - gerne med billeder - eller alt hvad der kan være relevant for en lystfiskerside som denne.

TV-programmet "Fiskemagasinet" hed tidligere "Ta' med ud og fisk" og har været vist siden 1995 på dk4. Andetsteds på Fiskemagasinet.dk kan du læse alt om de programmer der har været vist gennem de sidste 10 år. I sommeren '99 skiftede vi navn til Fiskemagasinet, for at signalere at vi gerne
ville lave noget nyt og forhåbentligt bedre. Jeg vil herefter beskrive
hvordan jeg kom i gang med at lave lystfiskerprogrammer og derefter fortælle hvordan programmer er bygget op.

dk4's lystfiskerprogram startede som skrevet tidligere i 1995, hvor jeg skrev til dk4 og spurgte om de ikke ville lave nogle udsendelser om lystfiskeri. Et par dage senere blev jeg ringet op af direktøren fra dk4 der sagde at det ville de meget gerne og om jeg ikke havde lyst til at lave dem. Det var egentlig ikke det der var intentionen med mit brev, men jeg synes det lød spændende, så jeg tog til møde med den daværende "altmuligmand" på dk4, og nuværende producer på DR-Sporten, Kasper Lange. Der blev aftalt at jeg skulle komme med programforslag og så skulle det hele bare køre derudaf. Vi aftalte at første program skulle optages i slutningen af august 1995.

Herefter vil jeg prøve at beskrive hvordan TV-programmet "Fiskemagasinet" er bygget op, og hvordan et program bliver til.

Efter at have lavet programmerne i nogle år fandt vi en form der gør det nemmere at lave programmerne og der forhåbentligt også gør dem bedre. I hvert program inviterer jeg én eller flere eksperter inden for det specifikke område som vi vil forklare om. Det er typisk en der skriver for lystfiskermagasiner om den art som vi skal fiske efter eller fisker meget i det område som vi vil fortælle om. Det er meget vigtigt at personen ved meget om det vi skal snakke om og også formår at få det sagt på en måde som alle, både nybegyndere og mere erfarne, kan forstå.

Alle programmerne er bygget op om fiskeri ét sted efter en eller flere fiskearter. Vi skal ud og fiske 5-6 timer og inden for det tidsrum skal vi lave et program på 30 minutter. Den første del af programmet går med at pakke ud og snakke om hvordan taktikken skal være i dag, når man ser på vejr- og vandforhold, samt alle de mange andre aspekter der kan have indflydelse på fiskeriet lige netop denne dag. Derefter går vi i gang med at fiske, fanger forhåbentlig et par fisk, og så mødes vi midt på dagen
til endnu en lille snak om hvordan fiskedagen har formet sig indtil videre og om vores strategi skal ændres eller om vi skal fortsætte som hidtil. Så er det tid til at fiske igen, forhåbentlig igen med gevinst, og så sluttes dagen af med en snak vedrørende dagen der er gået, om vi har fanget det vi kunne forvente, simpelthen hvad er gået godt og hvad er gået galt. Vi har det seneste halvandet år været meget heldige, blandt andet med at se karper blive dappet ved Gisselfeldt Gods, et par havørreder ved Sjællands nordkyst, 8 gedder, heraf 4 over 4 kg., på Esrum Sø for at bare at nævne
nogle få højdepunkter. Udenlandsturene har også været fantastiske og vi har været heldige at besøge nogle af de bedste fiskesteder i verden.

Hvis I har nogle kommentarer er I meget velkomne til at skrive til os -
mads@fiskemagasinet.dk


Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk