Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
sdf11/10/2005 23:40:23
Efter længere tids diskussion med Mads og Ole er vi blevet enige om at jeg har 17 fangstrapporter af de ialt 33 fangstrapporter som lever op til alle kravene.

Alligevel vil Mads kun give mig gavekort for de 10 fangstrapporter, og han kan ikke rigtigt begrunde det med andet end at sådan er det bare.

Jeg føler ikke jeg kan bede dommerpanelet om at tage dette op, da 50% af dette er inhabilt.

Jeg føler mig ikke fair behandlet og vil derfor snarest offentliggøre alt skriftlig kommunikition der har været mellem mig, Mads og Ole, samt dokumentation for de 17 fangstrapporter som jeg burde "præmieres" for.

Derpå vil jeg bede offentligheden tage stilling til om jeg skal have gavekort for de resterende 7 fangstrapporter ifølge de gældende regler og IKKE min position på dette site.

Vh Anders Bruun
Flere nyheder

Send din kommentar
Thomas Kragh
Det kan godt være du har behov for det men det bliver på et andet site - dette indlæg bliver flyttet inden for 1 time

Thomas
simon agerholm
Hej Thomas.
Det er ganske interessant, at der reelt ikke har været nogen inde på Fiskemagasinet for at skrive indlæg i et døgn,, altså udover Anders som ikke kan finde ud af at legen er slut -og jeg der kommenterer samme sag.

Enten er alle ude at fiske ;-)
Eller også er de bare blevet uendeligt trætte af alt det personlige ævl og kævl der fylder langt det meste af trådene herinde ..
Det er ærgeligt...
Ole Aaslo
vi har alle brug for en pause ind i mellem... især når man har brugt så meget tid på den sidste på at debatere med Anders som åbenbart aldrig har fået et nej og tror verden dreje rund som ham...

vi skal vi lige have fejet alt det uønskede ud fra dette forum, så normale mennesker kan komme til og snakke dreje sig om fiskeri i stedet for
simon agerholm
Hej Ole.
Du er vidst lidt træt her til morgen ;-)
Eller også har tasterne flyttet sig rundt på dit tastatur mens du har sovet -lol-
Du bliver da aldrig bager som jeg -lol-..
God weekend -og hold nu din brormand væk fra åen ;-)
Ole Aaslo
@Thomas...

Vil du ikke venligst slette alle Anders Bruun´s fangstrapporter fra denne side... De sidste 2 fisk som jeg lige har slettet er blevet tilmeldt igen - Bemærkningen står der heldigvis stadig... (det er jo en form for snyd som kan takseres med at man bortvises og alle ens rapporter bliver slettet)

Da der på nuværende tidspunkt er 4 fisk på fiskecuppen, så er 10 fangstrapporter i hvert fald rigeligt, så man tænker på 80% af dine rapporter er ugyldige. Også selv om du lige har været inde og rette dem til - Bland andet den hvor du har opgivet dig selv som vidne i første omgang og nu rettet til din mor som er et flittigt vidne...

Men du har stadig vores tilbud om af modtage for 10 rapporter eller også vi jeg gerne sende dig 17 kasketter, da vi pt er løbet tør for gavekort... du kan vælge mellem dream bait i rød og sort...

@Anders...
Der er 3 dommere i kommiteen og du skal være velkommen til at få din sag for... så kan vi i samme tid kigge på fogfilen for at se hvornår der er rettet i dine fangstrapporter og af hvem... Vi har smidt bedre fiskere end du ud for samme!
Ole Aaslo
@Simon

Er ikke rigtig vågen - er jo op job og der er det ikke et krav ;-)

Tror desværre brorlort har kig på dine fisk og han er giftig, når han først kommer igang
Mads Hussing
@Anders,

Vi er ikke blevet enige om noget som helst - du mener at du har ret og jeg ved at jeg får ret. Stort set alle dine rapporter overholder ikke kravene til rapporter, og du kan ikke sende målebåndsfoto af fiskene. Dermed kan alle rapporter slettes og der er ingen gavekort til dig. Fordi vi er så skideflinke så har vi tilbudt at sige at det er OK at du får for 10 rapporter (på trods af at de ikke overholder kravene) og de varer er sendt i går.

Udover at rapporterne ikke overholder kravene, er der altså også direkte snyd i masser af tilmeldingerne! Især vidnedelen er der rigtig mange huller i.

Og så beundrer jeg dine regneevner, da 50% af dommerkomiteen er inhabil. Der er tre dommere, så hvordan kan det hænge sammen :-)

Jeg har bedt dig om ikke at skrive flere indlæg herinde, og det håbede jeg at du var voksen nok til at acceptere. Jeg kan forstå at min formodning om dig desværre holder stik, du bliver ved med at vise at du er umoden, uvidende og hamrende naiv.

Jeg synes også vi skal fjerne de nyheder Anders Bruun har lagt herind og lad os også bare få fjernet alle hans fangstrapporter.

Mvh
Mads

Mvh
Mads
Raymond Holm
Fjern det hele da det ikke gavner det her forum.
Det er kommet for langt ud.
Og fjern gerne alle de gamle indlæg vedr. samme.
simon agerholm
Ole : Din bror fik ihvertfald udfisket mig godt og grundigt !! -til gengæld gav det mig chancen for at købe endnu en ny flueline,,det var jo det FORKERTE grej jeg havde med -lol-.. Nu skal den idé bare lige sælges til konen ;-) ...
Nåh, jeg tror bare jeg lige vil råbe FERIE !!!!! , og så overlade det til jer andre at holde hjulene igang...
asdfsdfadf sadfdsfsdafsafsd
@ Mads

Der står ikke målebånd, men at det også kan være en genstand der er letgenkendelig i størrelsen... Er jeg ikke det(som du har sagt), så er mine findre ethvertfald...

@ Ole

Jeg beder ikke at i sender gavekort, men derimod grej for gavekort som endnu ikke er skrevet...

Vh Anders Bruun
asdfsdfadf sadfdsfsdafsafsd
Et vidne er et vidne.... der er vel ikke noget galt i at fiske med sin mor?

Jeg kan jo ikke gøre noget ved at du bare tager dig ret.... og det er derfor jeg føler mig unfair behandlet...

Vh Anders Bruun
asdfsdfadf sadfdsfsdafsafsd
@ Raymond

Hvad er kommet for langt ud ?
asdfsdfadf sadfdsfsdafsafsd
@ alle

Der er klart der er dødt på fiskemagasinet.dk... der er ikke nogle der er rap til at besvare indlæggene på nær mig... Jeg ville besvare et indlæg konstuktivt omkring fiskeri ved dianalund igår, men det kunne jeg ikke....

Vh Anders Bruun
simon agerholm
Hold nu inde Anders ;-) ... Tag fiskestangen under armen og tag på tur.
Dyrk din hobby, og brug et andet site til at give dine meninger til kende -også for din egen skyld.
Mads Hussing
Det bliver sgu for patetisk det her. Det er sjovt at du ikke kunne svare konstruktivt på et indlæg i går, men at du godt kan sidde og lave ballade i dag.

Du har ændret vidne fra dig selv til din mor, det virker ikke så troværdigt. Men det er jo bare en af mange løgne i dine indlæg, det andet er at vi skulle være blevet enige om at 17 rapporter er gode nok. Det er de ikke - jeg har forklaret det over SMS et utal af gange, og jeg prøver her igen. Men det er meget svært at få dig til at forstå noget.

Dine fingre er ikke letgenkendelige - jeg ved ikke hvor brede de er. Det skal være noget der er letgenkendeligt i størrelsen og dine fingre kan være alt fra 1-2½ cm brede.

Mvh
Mads

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk