Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Grejproducenten Badger er gået konkurs26/09/2007 21:30:36
Grejproducenten Badger er gået konkurs bliver der erfaret ved at følge med på engelske karpehjemmesider. Badger lavede primært karpe- og medegrej og Grejsiden.dk var dansk importør. Det var dog meningen at det var sidste sæson med Badger efter at Grejsiden nu handler med Ultimate og SPRO-karpegrej.

Der er stor konkurrence i England inden for karpegrej og det har nu Badger også fået af føle. Sidste år trak, ifølge vores oplysninger, både danske Svendsen Sport (kendt for blandt andet Ron Thompson, Scierra og Prologic) og Ultimate sig ud af deres store engelske satsning.
Flere nyheder

Send din kommentar
Jesper Pedersen
Det undrer vel heller ikke nogen idet kvaliteten af deres produkter ikke ligefrem var noget at prale af i forhold til så meget andet.
Svendsen Sport
Vi er blevet gjort opmærksom på dette indlæg og vil bare lige slå fast, at oplysningerne omkring Svendsen Sport ikke er korrekte.

Ron Thompson, Prologic og Scierra er alle godt velrepræsenteret og kører på fuld damp på det Engelske marked.
Bla. Prologic har i år haft 40% vækst i UK, hvilket bla. har medført til ansættelsen af 3 nye konsulenter.

Se www.svendsen-sports.co.uk for mere info omkring UK og de omtalte brands.
Mads Hussing
Hej Svendsen Sport,

Det er jo ikke fordi vi skal blive uvenner over dette, det var bre min opfattelse. Jeg er klar over at I stadig sælger i England, men havde I ikke opbygget noget i England, som I senere har lukket. Og så I nu servicerer de engelske kunder fra Danmark og ikke fra England.

Jeg er jo egentlig ligeglad - for mig var det ikke vigtigt, men bre for at understrege em point om at det engelske marked er hårdt. Jeg synes at det er fint at I kommer herind og retter eventuelle misforståelser. Jeg kan sagtens se at mit indlæg burde have været mere præcis, for selvfølgelig sælger I stadig til England.

Mvh
Mads
Svendsen Sport
Hej Mads

Det er stadig ikke korrekte oplysninger du kommer med. Det kan godt være at du er ligeglad, men det er vi selvfølgelig ikke.

Svendsen Sport A/S sælger IKKE til England.
Vi har Svendsen Sports UK, som er et selvstændigt firma med andresse i UK samt 35 ansatte, som selv servicerer alle engelske kunder.

Igen - se http://www.svendsen-sports.co.uk/
Så undgår vi flere ukorrekte udtalelser.
Mads Hussing
Hej igen,

Jeg sætter stor pris på at I tager jer tid til at rette misforståelser herinde. De oplysninger jeg kommer med har jeg kunne læse på diverse engelske sider for lang tid siden. Jeg mener at jeg blandt andet har kunne læse dem på Carpforum.co.uk som er en større engelsk side om karpefiskeri.

Men det er dejligt at I har præciseret det, og nu er der vel ingen der er i tvivl. Men I ved jo også at rygter løber hurtigt i denne branche.....

Mvh
Mads

PS Det ville være rart at få af vide hvem man taler med - og ikke bare firmanavnet. Vi kunne jo tage en snak om det her over telefonen :-)

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk