Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:29-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFrLøSø
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
NYHEDER
Lystfiskere chikaneret på Lyngby sø!12/06/2006 07:18:00
Det virkede som ren chikane da tre liner der fiskede efter karper blev taget af en båd der mistænkeligt meget lignede rocenterets båd med højt styrehus. Hvis ikke rocenteret reagerer på en henvendelse, så bliver hændelsen meldt til politiet! Læs Carponline.dks beretning fra en mystisk nat her:

Natten mellem den 9. og10. juni blev jeg, og nogle gutter carponline.dk udsat for en meget ejendommelig oplevelse. Det skete under et sats i Lyngby sø. Mellem kl. 01:30 og 02:00 hørte vi en motorbåd komme sejlende for fuld udblæsning! Vores første indskydelse, var at det var nogle lokale der havde fået for meget at drikke og havde besluttet sig for at tage et joy-ride. Vi fandt dog hurtigt ud af hvem båden tilhører. Den havde et karakteristisk højt styrehus, som man ser på rocenterets både. Dette bakkes op af det faktum at vi aldrig har set andre motorbåde i søen, udover de lange turbåde som sejler om dagen. Vi syntes situationen var underlig, men var dog ikke nervøse for linerne, da de lå sikkert langs bunden.

Vi åndede dog alligevel lettet op da den var sejlet over de første liner. Men pludselig tog den ved alle de tre første liner alligevel, efter den var sejlet over dem! Nu blev det for alvor mystisk. Båden fik ikke fat i andre liner end de tre yderste. Før vi havde set os om, havde den trukket 500 meter line af alle Mathias’ tre hjul. Vi råbte om de ikke kunne stoppe båden, men der var ingen reaktion. Dette var på trods af at der blev sejlet tæt på land. Da vi 15 minutter senere stadig stod og lignede en stor bunke spørgsmålstegn, hørte vi at båden blev startet på ny. Inden længe blæste den derudaf igen, men denne gang sakkede farten helt i bund 30 meter fra land da de så skæret fra en af pandelamperne. En af passagererne udbrød ”Dér er de”. En anden sagde, umiddelbart efter at båden stod helt stille, ”Nu skal den ha’ fuld skrue!”. Heldigvis fik de ikke fat i flere liner og vendte derefter ikke tilbage.

Da båden holdt stille 30 meter fra os råbte vi til dem i båden om de vidste hvad det var de havde gang i, og til det blev der råbt ”røvhuller”. De var simpelthen kun der for at genere os..!!!

Vi er ret sikre på at de har trukket et anker eller lignende efter båden, med det formål at ødelægge det for os, selvom det ikke kan bevises! Det er dermed sagt at det ikke er 100% sikkert at det var det der skete, men situationen var ikke til at tage fejl af for dem som overværede det.

Der er sket noget lignende i Bagsværd sø tidligere, dette er en af grundene til vi har så kraftig en mistanke.

Denne beskrivelse, dog mere detaljeret, vil blive sendt til formanden for Bagsværd roklub en af de nærmeste dage. Vi prøvede personligt at opsøge ledelse/bestyrelse ved det omtalte rocenter dagen efter hændelsen, dog uden held. Mailen bliver sendt i et forsøg på at lade dem tage hånd om problemet inden for egne rækker, og for at skåne flertallet for konsekvenserne af mindretallets idioti. Hvis de dog ikke bliver hørt i roklubben, bliver det meldt til politiet. Det er selvfølgelig ærgerligt, men hvis det kommer så langt er der ingen anden retfærdig løsning.

Kilde:

Rasmus Ploug – www.Carponline.dk
Flere nyheder

Send din kommentar
Der er ikke indsendt nogle kommentar

Du skal være logget ind for at indsende en kommentar
Navn
E-mail
Besked
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk