April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
Vedr. økologiske ørreder | 08/02/2006 12:54:29 | af Fiskemagasinets Biolog - Henrik Rosendahl Kristiansen
Forleden cyklede jeg ned til GårdButikken i Århus nær ved havnen for at se den ny danske fiskeart. Ø-fisken. De lå forfrosne i dybfryseren parvis pakket i plastik og stemplet med det røde Ø-mærke til 60 kroner. Heldigvis havde jeg ringet og bestilt varmrøget Ø-regnbueørred som er klar til spisning. For jeg ville ikke skuffe de 16 FOF-kursister som til gengæld havde medbragt hvidvin til fisken. Jeg cyklede videre med 16 ørredfileter i tasken sammen med frisk flütes, smør, citroner, salt, peber, dild, timian og diverse redskaber fra køkkenet.
Jeg var spændt på at iagttage om nogle ville blive inspireret af min fiskespisende (piscivore) livsstil. Inden den kulinariske prøvespisning havde jeg lovet at fortælle om Ø-fisken. Jeg var lidt nervøs, for hvad er det i grunden forbrugeren ønsker at vide som jeg ved noget om ? Nervøsiteten steg da jeg opdagede manuskriptet blev glemt derhjemme, så der var ingen vej udenom. Et improviseret foredrag om Ø-fisk.
Læs resten af artiklen her:
http://www.meals.dk/newsarticles.asp?show=newsarticles&newsarticle=1356 | Flere nyheder |
Send din kommentarDer er ikke indsendt nogle kommentar |
Du skal være logget ind for at indsende en kommentar |