Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:27-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FORUM
Opret nyt indlæg besvar dette indlægOversigt | Tilbage
Afsender: Jens Uth
Dato: 29-07-2007 20:04:56
Emne: De er ude efter karpefiskere!!!!
Tjek dette link: http://fisketips.dk/Default.asp?Obj=spsm&funk=vis&spid=83081

De er godt nok ude med riven efter os karpefiskere!!!



Afsender: Jens Uth
Dato: 29-07-2007 20:13:33
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Pis I er nød til at oprette jer som brugere derinde for at se uhyrlighederne sidst i tråden!



Afsender: Jens Uth
Dato: 29-07-2007 20:36:03
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Her er det sidste indlæg i debatten:

gør en god gerning nak en karpe, skrevet af en af brugerne derinde!

Hvad gør vi ignorerer dem????



Afsender: Mads Hussing
Dato: 29-07-2007 21:48:29
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Det er godt nok en unuanceret debat derinde, og mærkeligt at alle dem der skriver er lystfiskere og alligevel overhovedet ikke kan se udover deres egen lille næsetip og forstå den anden parts fiskeri.

Mvh
Mads




Afsender: simon agerholm
Dato: 30-07-2007 08:03:43
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Ja, inde på Fisketips slår vi ALT ihjel -gG-.. Det er altså ikke fair at trække et enkeltstående citat ud af en debat, som det er tilfældet her :-(

Medefiskere/specimen/karpefiskere har det med at blive meget stødt med det samme der er nogen der bare kigger på deres karper -jeg har jo selv oplevet Hr Ole Aaslo true med at støbe mig ned i beton da jeg spurgte ham om karperne i Tude Å!!

Fakta er jo at karpen ikke er i stand til at gyde ret mange steder i DK, men på grund af (u)lovlige udsætninger alligevel er til stede i mange af vores søer -hvor den konkurrerer med de naturlige arter,,, dét kan man faktisk godt tillade sig at have en holdning til mine herrer ;-)

I tråden på Fisketips skriver Mads desuden at millionstøtten til udsætning af havørreder gør at ørredfiskere bedre kan tillade sig at hjemtage fisk, fordi vi jo bare "hælder" endnu flere ud året efter (frit oversat), hvilket karpefiskerne ikke har økonomi (tilskud) til at gøre.. Nej Mads. Udsætninger af havørred er med formål at støtte bestanden, især hvor dårlig faunapassage gør naturlig gydning umulig,, desuden er der kun udsætning af yngel fra moderfisk af lokal/regional oprindelse. Det er jo ikke lige tilfældet med karperne vel ?

Man søger at hjælpe NATUREN lidt på vej,,at man så med rette kan synes at fedtfinneforbundet er hysteriske med deres evindelige ørred/flue snak er så en helt anden sag ;-)

At karpen er en glimrende sportsfisk, og fiskeriet, fangsten, genfangsten osv er til glæde for rigtig mange lystfiskere, er helt fint med mig -men man skal altså OGSÅ forstå at virkelig mange mener at karpen har ligeså lidt at gøre i de danske søer, som regnbueørreden har i vore åer.

Jeg har ikke personligt noget imod karper, men er grundlæggende imod faunaforurening. Derfor ser jeg helst karpen sat ud i isolerede miljøer -som fx Hove P&T.
Det er et skråplan hvis man bare hiver en fiskeart ud i en offentlig sø, fordi man gerne vil genfange den senere.

At karpefiskerne så ovenikøbet hyler op som om de havde mistet et familiemedlem hver gang en (udlænding) har hjemtaget en karpe for at spise den, er altså lidt langt ude..

Hvis en lystfisker fisker i et offentligt vand, hjemtager en ikke fredet fisk, og slutteligt spiser den med stor fornøjelse -hvad er der så galt med det ?

Den største trussel mod karperne ser jo desværre pt. ud til at være karpefiskerne selv -de evindelige ulovlige flytninger af fisk/ulovlige udsætninger ser jo nu ud til at få vidtrækkende konsekvenser.

Selvfølgelig vil dette indlæg falde en karpefisker eller 2 for brystet, men det er altså ikke fordi jeg er i dårligt humør her til morgen at indlægget er skrevet -weekenden har jo for en gang skyld budt på fremragende (ørred)fangster til undertegnede ;-)

Vh.
Simon/Natfisk



Afsender: Jens Uth
Dato: 30-07-2007 10:18:41
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Den holdning jeg refererer til er bestemt ikke enkeltstående, det ville du finde ud af, hvis du læste hele tråden derinde igennem!

Hvor lang tid tilbage, kan man egentligt dokumentere havørredens tilstedeværelse i DK?



Afsender: simon agerholm
Dato: 30-07-2007 10:53:50
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Havørreden har været her i titusinder år, og den gyder naturligt et utal af steder .. Den vil nok vedblive at være her -selvom jeg gør hvad jeg kan for at mindske bestanden ;-)

Lige meget hvad karpefiskere har af gode argumenter for deres fiskeri, og jeg betvivler på ingen måde at det sikkert er en fabelagtig sportsfisk!, så er den altså ikke en naturlig art i DK og dens gydeevne under vores himmelstrøg er yderst begrænset.

Min viden er begrænset vedr. karper ,men er den ikke indført af nogle munke engang i middelalderen ?

Den hører til i vande hvor den ikke kan gøre skade på andre arter,, jeg sætter jo heller ikke 50 stør ud i min lokale sø Hakkemosen, eller plumper 1000 små hajer i Isefjorden vel ;-)

Karpen er for min skyld velkommen i DK (så holder i jer jo for mine ørreder så længe), men det må være rimeligt at betragte den som en form for avanceret p&t fisk, og holde den afskærmet præcis ligesom ejere af P&T søer er forpligtiget til..

Om private søer/konsortier indfører c&c i deres vande er deres egen sag, men de offentlige vande er altså for alle med gyldigt fisketegn, og de som fisker kan ikke klandres for at spise en fisk derfra.



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 30-07-2007 11:16:48
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Hej Simon?

Nu er du selv for 2 år siden blevet smidt ud af en ?lystfisker?forening for at fange for mange ørreder og hjemtage sommerørreder??
Sommerørreder skulle være en meget sjælden art i Tuse å og den spise Simon ?
Men den er jo ikke fredet??

Nu ligger landet sådan, at vi alle er lystfiskere og sammen burde vi bakke op om hinanden..! Tænk på det store arbejde jeg som karpefisker har været med til at lave for du kunne fange 2 havørreder i Rio Tude i går.. og en regnbue for resten.
Selvom der er år siden jeg har hygget mig med at fiske havørreder, så synes jeg det er skønt at muligheden ligger der den dag hvor jeg skulle få en hjerneblødning og fiske havbasser igen...

Hvorfor hyle op om fiskeflytninger, når det er okay at nogen andre æder dem - Man burde tænke på at fisken ikke er til gavn mere for Emil på 12 år, som gerne vil fange sig en fisk....!! Hvorfor hyler I så op hver gang i ser et garn på kysten eller en ruse i åen? Det kunne jo være den samme fisker som var blevet træt af karper og vil prøv en ørred?? Han er måske stadig sulten??

Der smides mange penge i vores åer til at forbedre havørreders gydemuligheder - Men hvis ikke åen kan reproducere sig selv, hvorfor så sætte ørreder ud? Var det ikke nemmere at bruge alle pengene på at lave bedre forhold i åen til fiskene.... Så skal de nok klare sig selv ?? Det tager måske lidt længere tid, men er da en løsning som er mere permanent end bare vælte dambrugsfisk ud! For tidligere tiders havørreder er mange gange så indavlet af en lille genetisk dambrugsfiskestamme? Før vi i Korsør begyndte at bruge først Kolding Å fisk for ca. 5-6 år siden og nu har elfisket selv de sidste 2 år, med supplement fra Koldingfisk, der brugte vi dambrugsfisk. Disse kom fra de samme 10 moderfisk!!

Men hvis man undersøger hvor mange fisk som bare fyldes i vores åer, så bare havner i skarv, hejre og geddemaver på vej ud! Har tit oplevet at en mundingsudsætning har givet folkefest, hvor fiskere har skovlet "bækørreder" i land til stor ballade for ørredfiskerene omkring... Har set en Taxachauffør køre væk med 20 smolt (med røde prikker) flere dage i træk...

Næ - Lad os have en fælles vision om at få skabt en natur som er reproducerbar og til gavn for alle? og ellers bare begynde at blande noget beton til Simon..




Afsender: simon agerholm
Dato: 30-07-2007 12:05:01
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Hej Ole.

Mit noget anstrengte forhold til TØS har altså ikke meget at gøre med den her debat, og det kan undre mig lidt at du vælger at bringe det på banen.
Men hvis vi skal ind på det, så viser den sidste bestandanalyse at deres sommerbestand er MEGET stor, så set i bakspejlet var jeg nok ikke den store trussel ud over at jeg skrev en artikel til en avis som konkurrerer med Rune Hulbys "Sportsfiskeren".

Du har helt ret i at det er meningsløst bare at pøse fisk i en å hvis der ikke er gydemuligheder,,og det har jo også vist sig at de fisk man har udsat fra fremmede åer overhovedet ikke kan finde ud af at gyde. Derfor er det ikke længere tilladt.

Du har også ret i at jeg er så heldig at kunne fange en ørred i ny og næ i Tude Å, og at du som foreningsmand har gjort en stor del af arbejdet for at det kan lade sig gøre. Jeg hjemtager også en fisk en gang imellem, for eksempel hvis den bløder meget -eller hvis jeg synes jeg har LYST til at spise den.
At andre lystfiskere ved åen tager alt over målet med hjem, moraliserer jeg ikke over. Det er deres eget valg, og helt i tråd med foreningens regler.

Skal der laves flere gydebanker i en å, er jeg den første der møder op med skovlen,, og betaler med glæde gruset hvis det skulle være nødvendigt.

Det ændrer ikke ved at karpen er en indført art, og man skal være uendeligt varsom med hvor man placerer den.

Der er eksempler fra Australien med karper der spreder sig helt vildt (kan ikke ske i DK) , og der er talrige eksempler på at den "hvide mand" har udsat fisk i afrikanske søer, hvorefter de lokale arter er gået til grunde. Nu er mange karper syge i DK, og fiskeflytningerne har måske en del af skylden. Man SKAL passe på!

Som sagt har jeg intet imod karper, og aner ikke hvorfor jeg skulle have det. Jeg mener bare at man skal holde dem i afgrænsede søer, og lade være med at flytte dem uden tilladelse. Jeg stryger jo heller ikke mine ørreder og bruger afkommet i St. Vejle Å.

At en Polak, Asiat eller knægt på 14 har fanget, dræbt og ædt en karpe, er og bliver ikke verdens undergang ;-)

Ja, jeg er mest ørredfisker,,og bruger meget tid og penge på den hobby,, men ser jeg en polak, asiat, eller knægt på 14 slå en af "mine" moderfisk eller nedgængere ihjel hvor de ikke er fredet -så er der faktisk ikke andet at gøre end at ønske dem tillykke med fangsten -og det gør jeg såmænd uden bitterhed ;-)

OG offentligt tilgængeligt fiskevand ER altså for alle, og følger de reglerne, er det deres egen moral og i nogle tilfælde traditioner der afgør deres valg af hjemtag/C&C.



Afsender: simon agerholm
Dato: 30-07-2007 12:48:15
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Nå, ja.. Vedr. alt det betonblanderi, så har jeg jo cirka 14 ton kiksemel liggende på gulvet i mit bageri efter et lille uheld -så hvis du (Ole) hidser dig for meget op, må jeg jo igang med at rulle den største karpebait (ja,jeg aner jo ikke hvad det hedder) i verden -incl vand og Ole vil den vel nå op på 13 ton -GgG-..



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 30-07-2007 13:05:16
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Det bliver lidt af et boiliebord som du skal trille den på *GG* - Det tager vist livet af mine karper at æde sig gennem den c",)



Afsender: simon agerholm
Dato: 30-07-2007 13:45:51
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
SÅ kom vi tilbage på rette spor igen ;-)
Der er jo forskellige fiskemetoder og holdninger,,men jeg håber da vi er enige om ikke at nedlade os på personangreb ?!. Sagen med TØS ødelagde min fiskelyst i laaang tid
Om du så brugte en havørred på 40cm til at fange gedder med, ville det ikke kunne bringe mit blodtryk op i farezonen ;-).
Den glæde lystfiskere hver især føler ved netop deres fiskeri er jo universiel -det skal bare ikke blive alt for fanatisk og hysterisk ;-)

God fornøjelse med ferien !!



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 30-07-2007 15:27:14
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Det var ikke min mening at være personlig. men komme med et eksempel på at hvordan ørredfiskere gør når de føler deres fisk truet - Synes det er hul i hovedet med den behandling du fik fra TØS... Det var jo også det første jeg sagde da jeg viste dig rundt ved åen...
Ta for gud skyld en fisk med hjem til konen og hvis de skulle æde en karpe, så lad dem om det.... Men jeg forstår ikke at det absolut skal være en 10+ karpe ?? End ikke i østeuropa gider de spise fisk større end 5 kg da kødkvaliteten er så meget dårligere....

Vi har brugt mange mange år på at fortælle om den dårlige kødkvalitet som nedgængere har - Jeg har da tidligere taget nedgængere med hjemog de fleste var da gode spisefisk...

Men det er et spørgsmål om moral mere end et spørgsmål om hvilken fiskeform der er mest snoppet - tror snart det er karpefiskerene end uldkasterene



Afsender: simon agerholm
Dato: 30-07-2007 15:45:33
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Ja, jeg regnede jo også med at jeg mistolkede dit indlæg ;-)
På den anden side kunne det jo være at du havde fået morgenkrydderen lidt skævt ned i halsen -Gg- ... Eller havde været på endnu en overnatning med 10 stænger, bedchair og 0-nultur ...

Tag du hellere og få slukket den computer,, nu har jeg gået med leen nede ved åen dag efter dag i håb om at du ville bevæge dit korpus derned (altså for at slå siv ned) !! Jeg er faktisk sikker på at du kan komme rundt derude uden at blive våd eller beskidt -Gg-

Medesvinget øverst på zone 2 er ryddet, så skal du heller ikke gå så langt med alt dit grej.

Vi snakkes, jeg har lige lidt mel jeg skal have flyttet ;-)



Afsender: John Sørensen
Dato: 31-07-2007 09:49:06
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Jeg læste også noget af det.
Magen til børnehave skal man sgu lede længe efter.

Det er ligsom når 2 børn leger den der leg med at den ene siger nej, så siger den anden ja, og så ser man hvem der kan holde ud længst.

Hvorfor ikke bare acceptere at vi ikke er ens og ikke behøver være det.
Jeg fisker selv karper ind imellem og sætter dem altid ud igen, men hvis der er en der vil spise dem, så er det også fint med mig...Jeg synes godt nok det er lidt ærgeligt og underligt, men "so what" livet er sgu pisse uretfærdigt nogen gange....
Prøv at sætte tingene lidt mere i perspektiv.
Det er en fisk vi snakker om...Når nogen skriver om myrdede karper, så lyder det ligsom om det er et lille barn der er blevet slået ihjel.
Der blir godt nok begået mange mord i Danmark hver dag så :/
Jeg er ved at brække mig over alt det der karpe hellighed der er nogen gange.
Når vi sætter karper ud igen, er det af egoistiske motiver for at kunne fange dem igen og more os over at de kæmper for livet endnu en gang.
Vi leger ikke sammen, og de er ikke som vores små børn der skal plejes og passes. De er vilde dyr, som kun ser os som deres fjender, om vi slår dem ihjel, kysser dem, tager billeder af dem eller vil spise dem.
Som jeg skrev længere oppe , så kan jeg selv godt lide at passe på dem og sætte dem ud igen, og kunne slet ikke finde på at spise dem...Men jeg vil ikke kunne diktere andre hvad de skal gøre..Ihvertfald ikke i den tone der er lagt op til i debatten derinde på fisketips, og mange andre steder hvor debatten kører...I stedet skulle man kæmpe for at gøre det ulovligt at hjemtage karperne i de forskellige vande, og indtil det sker, så er der sgu ikke så meget at tude over.




Afsender: morten schultz
Dato: 31-07-2007 15:12:18
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
morer mig sgu ikke over karperne kæmper for livet din ånd... sætter mine fisk fri igen altid og det er ligemeget om det er ål ørreder eller gedder whatever..det har noget og gøre med og være LYST fisker... du ved for lysten?? ikke for maven..

der har man fiskehandleren hans butik går jo os ned hvis ikke folk fisker hos ham ;)

men derudover så sætter jeg sgu fisk ud igen af respekt for dem ... så de kan leve videre og være i den natur som jeg nu elsker så højt...

hvis vi gik i gang med og slagte alle de ørreder vi fanger hvert år under feks aborre og rimte fiskeri tror jeg sgu at det ville se lidt vildt ud rundt omkring..

det der med dem der dræber karperne.. det jo ikke kun karper det er sådan set ALT skaller... små aborre rimte you name it... det er bare mangel på kultur folk der er vant til og spise hva man kan få fat i at de så ikke kan finde ud af og værdsætte naturen her i danmark men fortsætter deres madvaner fra deres glade dage i sovjet er jo bare dybt bekymrende for det er de samme mennesker som sagtens kan finde ud af og få hjælp af kommunen til og kunne leve her og samtidig arbejde møg sort..........................



Afsender: simon agerholm
Dato: 31-07-2007 15:40:57
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Ja, som kom der da endelig et indlæg med småracistiske undertoner vi kan "glædes" over:-(
Man kan vel forøvrigt dårligt forsvare at købe en fisk hos fiskehandleren, tænk på alle de fisk der dør som bifangst under fx. laksefisk omkring Bornholm.. Eller de undermålere der går i rødspættegarnene...
Spiser du en ørred du har fanget under aborrefiskeri, jamen så bon appetit, det er jo en spisefisk -ligesom nogle spiser karper.. Fred være med det.
Jeg deltage ikke i en debat hvor racisme er medspiller, så jeg undlader at skrive yderligere -men god fornøjelse med lige præcis det fiskeri DU brænder for ;-)



Afsender: morten schultz
Dato: 31-07-2007 16:57:43
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
er overhovedet ikke racistisk ... overhovdet. og hvis det fremstår sådan er det en fejl.



Afsender: Allan holdt
Dato: 31-07-2007 18:16:12
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Hmm Hvor er der noget racistisk i det? Morten understreger blot at der er en kulturel forskel på os. og det er der da intet galt i. For det er jo rigtigt men kan da ikke tolkes negativt.







Afsender: morten schultz
Dato: 31-07-2007 18:36:39
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
korrekt allan... det var nemlig kun for og understrege der var stor kulturel forskel mellem os og feks polakere... eller whatever det er.. det sgu ikke ment som en hetz.. bare et fakta. sorry hvis jeg har stødt nogen det har ikke været menigen.



Afsender: Mads Frandsen
Dato: 31-07-2007 19:44:51
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Synes efterhånden der er brugt utroligt mange penge på havørred og laksebestandende herhjemme, og ved da at den danske stamme af laks en årgang var anset for udryddet!
Ironisk nok, når man snakker om genoprette bestande af disse arter, så kommer jeg til at tænke på nogle af de andre arter, der også var at finde her i landet for ikke så forfærdeligt længe siden - her tænker jeg selvfølgelig på den eruopæsike malle og støren, var det ikke en ide også at genoprette disse bestande? Godt nok napper mallen nok en fedtfinne engang imellem, og støren spiser deres rogn, men den kan vi vel sagtens overleve...



Afsender: Ole Aaslo
Dato: 31-07-2007 20:03:32
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
hmmm........ når nu vi er ved fisk som har det skidt... Så genudsæt alle ål.. Tilgangen af glasål til Danmark er faldet med 99% i forhold til 1974 - Se det er tal som man kan forholde sig til!!!!!! Men for den sags vedkommende sat maller ud i sorøsøerene.... de har været her senere end bæverene i Jylland...

@Morten - Du har ret *S*



Afsender: morten schultz
Dato: 31-07-2007 20:28:26
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
@ole
Ja da.. ha ha jeg har jo altid ret ha ha ;) ;) ;)



Afsender: simon agerholm
Dato: 01-08-2007 06:02:32
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Morten : Det er bare bemærkninger som "sagtens kan finde ud af at få hjælp fra kommunen til at kunne leve her og samtidig arbejder møgsort" &"Fortsætter deres madvaner fra deres glade dage i Sovjet".. Det lyder altså lidt for mig som om du er ude efter en betemt gruppe/nationalitet.
.. Tager jeg fejl ,så må du undskylde ;-)



Afsender: John Sørensen
Dato: 01-08-2007 10:23:11
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Jeg tror ikke han mener det så slemt.
Det virker bare som om han har lidt svært ved at formulere sig ordenligt, og derfor er typen som ofte bliver misforstået.



Afsender: morten schultz
Dato: 01-08-2007 12:45:40
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
mener det nemlig slet ikke slemt overhovdet kan godt være det fremstår sådan mennn bare dig der har misforstået det. såå men go fisker til jer alle sammen :O



Afsender: morten schultz
Dato: 02-08-2007 00:31:50
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
(gad vide hvordan 14 ton kikse mel incl ole aaslo og vand pludselig kun vejer 13 ton?? hmm mærkeligt)





Afsender: Ole Aaslo
Dato: 02-08-2007 00:41:03
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Hey Morten..

Det skyldes en hemmelig opskrift og rigtig meget svineri og spild i køkkenet :-)
Derfor triller jeg ikke selv - skulle jo så bruge 7 kg til et kg færdige boller





Afsender: morten schultz
Dato: 02-08-2007 03:01:56
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
lol ole... kæmpe griner okay så :O) ha ha ha ha



Afsender: simon agerholm
Dato: 02-08-2007 06:18:11
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Hej Morten.

Ja, det kan virke lidt underligt at jeg kan få 14 ton mel + vand + Ole til at veje 13 ton... Når man køber mel har det en vandprocent på cirka 12-13 %, tilsætter vand + diverse,,bager det -og ender med et produkt der eksempelvis har en vandprocent på 5.
Der er altså tale om et svind. Det er fuldstændig irrelevant i den her forbindelse -GgG-.. Forøvrigt tror jeg ikke jeg kan få Ole gennem ovnen.



Afsender: morten schultz
Dato: 02-08-2007 13:03:53
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
nårr ja da efter bagning er der da selvfølgelig tale om et svind :O) haha jeps jeps .... hav det super.



Afsender: Peter Paranowski
Dato: 02-08-2007 22:54:00
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
Morten>>> Der er jo ikke nogen danskere der arbejder sort vel ?! - Det kun de slemme udlændinge fra Østeuropa der kommer og stjæler arbejdet, bistanden og dine fisk...

UHA!!! - Vi må ha handle NU!!!! - inden det for sent...

Og der er helt sikkert hellere ikke nogen danskere der feder den på bissen...

- Peter



Afsender: morten schultz
Dato: 03-08-2007 03:45:26
Emne: RE: De er ude efter karpefiskere!!!!
jamen peter dog.. jeg har da aldrig påstået eller bare tilnærmelsesvis forsøgt og sige at danskere i danmark er et hak bedre med hensyn til feks sort arbejde som du nu farer i flint over.. jeg har sgu intet imod folk laver deres penge som de nu gør tro mig peter... det har jeg ikke ;) jeg prøvede bare lige og få indskydt at folk fra feks øst europa tit har en anderledes livsstil... feks skulle karper være en udsøgt spise fisk i polen op til jul.. jeg er sgu ligeglad med folk og hvor de er fra.. bare de ikke pisser i min have :O ikke dermed sagt at vissenbjerg er min have overhovdet ved shgu ikke engang hvor det ligger.. mente egentlig bare med mit indlæg at der er mange forskellige folk.. med mange forskellige måder og leve på og overleve på... som jeg har skrevet flere gange og nu er det så os sidste så var det ikke ment som noget dårligt... tværtimod. ved godt det er blevet opfattet sådan. men sådan er det ikke ment.... sådan skriver jeg bare... så tag det som det er og ikke som du tror inden du hopper i skytte graven næste gang...



Opret nyt indlæg besvar dette indlæg
Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk