Maj 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | Forrige | Næste |
|
Afsender: Erling Dato: 22-09-2003 10:46:18 Emne: røgeovn Jeg har i gennem nogen tid tænkt meget på at begynde at ryge fisk, men jeg aner INTET om det.
Hvad for en ovn skal jeg have???? hvilke fisk skal koldrøges og hvilke skal varmrøges, og hvor skal temperaturen ligge henne???
hvad med lager???
Der må være nogen der ved noget, og som har erfaringer som de vil dele ;-)
| Afsender: Morten Dam Dato: 24-09-2003 11:40:10 Emne: RE: røgeovn Jeg har ikke prøvet koldrøgning, for jeg har ikke nogen røgeovn, men du kan sagtens lavet varmrøget fisk i en kuglegrill. Temperaturen skal være mellem 60 og 70 grader og når den er kommet derop, placerer du en foliebakke eller lign. ned på gløderne og fiskene på grillen ovenover. Så skal fisken have en times tid og kan spises med det samme. Det er en god idé at kigge til fisken en gang imellem, du kan jo risikere at temperaturen sviger lidt og det er da ærgerligt at komme ud og kigge til fisken efter en time og den så er ødelagt fordi temperaturen har været for høj.
| Afsender: Bjarne Dato: 24-09-2003 21:14:35 Emne: RE: røgeovn Hej Erling, gå ind på Røgeovnen´s Venner http://home18.inet.tele.dk/kalle , her er hvad du skal bruge.
Mvh. Bjarne
| Afsender: Erling Dato: 25-09-2003 15:39:16 Emne: RE: røgeovn Hej Bjarne
Lige det jeg stod og manglede.... takker mange gange... det er faktisk en rigtig god side...
| Afsender: Bjarne Dato: 25-09-2003 17:55:21 Emne: RE: røgeovn Takker selv, fordi du prøvede min side. Den bliver opdateret hele tiden, når der er noget nyt.
Mvh. Bjarne
|
|