April 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Sej med svampe | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 600 g sejfilet
1 dl rugmel
1/4 tsk salt
peber
1 spsk olie
Svampestuvning:
250 g champignoner
1 bundt persille
1 fed hvidløg
15 g smør
1 dåse hakkede tomater
salt og peber
1 spsk frisk hakket esdragon | Opskrift: | Bland rugmel, salt og peber sammen og vend sejfileterne i blandingen. Steg dem i olie på en pande i ca 5 minutter på hver side. Lav imens svampe/tomatstuvningen. Skær champignonerne i skiver og hak persille og hvidløg fint. Svits champignoner, persille og hvidløg i smør i en gryde. Tilsæt tomaterne og kog det godt igennem. Smag til med salt, peber og esdragon. Anret de stegte fileter på tallerkener med svampestuvningen ovenpå. evt. med kogte kartofler til. | Bemærkning
|
|
|