April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Glaseret sej | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 400 g sejfilet
1 tyk skive rugbrød uden kerner
1 æg
1 æggeblomme
75 g blå skimmelost
1 lille bundt dild
3 tomater
2 løg
1 spsk smør
salt og peber
| Opskrift: | Snit løgene og brun dem lidt på en pande. Hak tomaterne og kom dem ved i et par minutter. Læg løg og tomater i bunden af et ovnfast fad. Skær sejfileterne i mindre stykker og læg dem oven på tomatblandingen. Smulder nu rugbrødet fint og rør det med ægget og blommen. Smulder osten ned i blandingen sammen med dild, salt og peber. Det bliver til en fast masse der smøres på fiskestykkerne. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 25 minutter. Server med nye kartofler. | Bemærkning
|
|
|