Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:26-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Dampet havkat
Indsendt af:Orla
dato:10-10-2002
Ingredienser:4 personer: 800 g havkat 4 tomater 500 g frisk spinat 1 løg ½ dl hvidvin 5 dl grøntsagsbouillon smør salt og peber SAUCE: 2 spsk smør 3 spsk mel 1 dl fløde noget af væden fra dampningen af fisken salt og peber
Opskrift:Skær fisken i lige store stykker og læg den i et smurt ovnfast fad. Drys hakket løg og salt over hæld vin og 2,5 dl grøntsagsbouillon ved. Dæk fadet med alufolie og damp i ovnen ved 175 grader i 15 minutter. Skyl spinaten og lad det dryppe af, smelt smørret i en gryde, tilsæt spinaten og rør rundt, drys med lidt salt og peber. Smelt smørret i en gryde og pisk melet i, tilsæt resten af bouillonen og kog det godt ind. Hæld noget af væden fra fiskefadet ved, tilsæt fløden og smag til med salt og peber, jævn evt. med lidt maizena. Tomaterne skæres i skiver og grilles i ovnen. Læg spinaten på et fad med fisken ovenpå og tomaterne på toppen. Kan serveres med ris eller kartofler.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk