Maj 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Dampet multe | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 1 renset multe med skind uden skæl, hoved og hale.
1 glas tør hvidvin
1 citron
2 laurbærblade
25 g smør
salt
peber
SAUCE:
½ liter creme fraiche 18%
saften fra ½ citron
fint hakket frisk basilikum
2 fed fint snittet hvidløg
salt og peber
karry
1 tsk stærk sennep
TILBEHØR:
cherry tomater
halve kogte æg
sort kaviar
peber frugter i strimler
dild
persille
purløg
små kogte kartofler
| Opskrift: | For et ovnfast fad med bagepapir og læg fisken heri. Hæld vinen over og pres saften af citronen henover og drys med salt. Læg laurbærbladene og smørklatter ved. Dæk fisken med alufolie og damp den til den er mør, ca 35 minutter ved 225grader. Afkøles i fadet. Bland alle ingredienserne til saucen og smag til med salt, peber og citronsaft. Stilles i køleskabet indtil servering. Gør fisken istand ved at fjerne skind og ben. Læg så de to fileter på et stort fad og hæld saucen over. Læg også tilbehøret på fadet og server straks. | Bemærkning
|
|
|