Juni 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Fladfisk i folie | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 6 fileter af rødspætte eller skrubbe.
1 rød peber
1 grøn peber
1 løg
2 fed finthakket hvidløg
1 bakke champignon
hakket persille
hakket dild
hvidvin
salt
peber
lidt citronsaft
SAUCE:
1,5 dl grøntsagsbouillon
1,5 dl hvidvin
1 dl creme fraiche
2 spsk smør
1,5 dl fløde
hakket dild
hakket persille
lidt citronsaft
salt
peber | Opskrift: | Peber og løg skæres i små stykker, champignonerne i skiver. Læg fileterne i hvert sit stykke alufolie med en portion af grøntsagerne ovenpå. Pres lidt citronsaft udover, dryp med lidt hvidvin, drys med hakket hvidløg, persille, dild, salt og peber. Pakkerne lægges i ovnen ved 200 grader i ca 20 min. Bouillon og hvidvin koges godt ind, creme fraichen tilsættes og koger med, tilsæt nu smørret i små stykker. Persille og dild røres i. Smages til med citron, salt og peber. Tag gryden af varmen. Fløden piskes til skum og røres i. Serveres evt. med nye kartofler. | Bemærkning
|
|
|