Juli 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Isingfilet med champignon og tomat | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 8-10 fileter af ising
FYLD:
125 gr champignon
2 dl hvidvin
1 dl vand
2 flåede og udkernede tomater
salt
peber
SAUCE:
125 gr champignoner
2 udkernede tomater skåret i tynde strimler.
15 gr smør
væden fra champignonerne brugt til fyldet.
2 dl bouillon (fiske- eller grøntsagsterning+vand)
1 dl fløde
maizena
koldt vand
salt og peber
TILBEHØR:
pasta
grønne asparges | Opskrift: | FYLD:
Skær champignonerne i kvarte. Bring hvidvinen i kog og tilsæt champignonerne. Kog i ca 5 minutter. Dryp dem af og gem væden til saucen. Bland champignonerne med tomat og krydr med salt og peber. Læg fiskefileterne taglagte to og to, drys med salt. Fordel fyldet på fisken og rul dem sammen om fyldet. Stil dem i en si eller andet du har der kan gå ned i en gryde. Damp dem heri i 5 minutter over kogende letsaltet vand.
SAUCE:
Sauter champignonerne og tomaterne i smør i 5 minutter. Tilsæt væden fra de andre champignoner, bouillon og fløde. Kog igennem og jævn med maizena. Smages til med salt og peber. Anret fisken på tallerkener
med saucen udenom, og den kogte pasta og asparges til. | Bemærkning
|
|
|