Maj 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Kogte saltål. | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 4 ål ialt ca 800 gram
150 gr groft salt
1 l vand
2 laurbærblade
1½ dl fløde
revet peberrod
lidt eddike
lidt sukker
4 store tomater
1 bundt persille | Opskrift: | Skær ålene i stykker af ca 5 cm. og drys dem med saltet. Stilles i køleskabet natten over. Tør dem herefter let af for salt og læg dem i en gryde. Hæld vandet ved, kom laurbærbladene i og kog dem i 10-15 min. Pisk fløden til flødeskum og vend forsigtigt den revne peberrod i. Smages til med eddike og sukker. Skær et lille låg af tomaterne og udhul dem med en ske, fyld peberrodsfløden heri. Hak persille fint og drys det på tomaterne. Serveres til ålene sammen med nye kartofler. | Bemærkning
|
|
|