Juli 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Gylden fladfisk | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | Suppe:
1 kg filet af fladfisk, gerne helleflynder hvis fiskemanden har det.
1 l vand
2 tsk salt
½ citron
4 peberkorn
1 laurbærblad
lidt frisk dild.
Saucen:
2 spsk mel
2 spsk smør
1/4 l fløde
salt
peber
revet muskatnød
lidt fiskefond/suppe
Pynt:
4 hårdkogte æg
dild | Opskrift: | Suppen koges i ca 5 minutter. Herefter tilsættes fisken og det hele koger videre i ca 10 minutter. Lad fisken stå og trække lidt i suppen efter kogetid. De hakkede æg blandes med fint snittet dild. Pynt fiskestykkerne med blandingen.
Smelt smørret til saucen i en gryde drys melet i og pisk det sammen. Tilsæt fløden og lidt af suppen. Koges ind og smages til med salt og peber. serveres med pillekartofler, dild og citronbåde. | Bemærkning
|
|
|