Februar 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| torske salat | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 1 kysttorsk af ca 1,5 kg.
1½ dl creme fraiche
2 hakkede hårdkogte æg
1 bundt finthakket dild
75 gr kapers
1 hakket rødløg
1 lille glas sort kaviar
1 lille glas rød kaviar
1 pakke frosne rejer
1 fintsnittet porre | Opskrift: | Kog torsken med salt, peberkorn og 2 laurbærblade til den er mør og lad den køle af. Pluk kødet fra i en skål ogbland det med de øvrige ingredienser. Lad det stå og trække ½ time i køleskabet.
Prøv evt. at blande et brev græsk dressing mix i creme fraichen. | Bemærkning
|
|
|