Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:03-04-2020
Menu
Kalender
April 2020
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Ørred med jomfruhummer
Indsendt af:Tina Bæk
dato:10-10-2002
Ingredienser:1 havørred på ca 1,5 kg 2 finthakkede skalotteløg 1½ dl hvidvin 2 dl grøntsags- eller fiske bouillon ca 200 gr kogte jomfruhummerhaler fint snittet purløg, persille og dild Sauce: væde fra ørreden 1/4 L fløde 2 glas hvidvin salt og peber
Opskrift:Gnid ørreden med salt. Drys det hakkede løg i et ovnfast fad og læg fisken i, hæld vin og bouillon ved og stil den i ovnen ved 200grader i ca 25 minutter. Tag den ud af ovnen og træk skindet af, løs den ene filet fra siden og læg den på et fad med ydersiden nedad. Træk benene ud af ørreden og læg den anden filet oven på den første med ydersiden op. Dækkes med alufolie og holdes varm. Kog de 2 glas hvidvin ned, si væden fra det ovnfaste fad ned i samme gryde og tilsæt fløden. Det hele koges jævnt evt. med lidt maizena. Drys urterne i saucen, smag til med salt og peber og læg hummerhalerne oven på fisken. Hæld saucen udenom og server.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk