Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:03-04-2020
Menu
Kalender
April 2020
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Basilikum-ørred med mandelflager og appelsinsauce
Indsendt af:Michael Arleth
dato:05-08-2004
Ingredienser:1 hel ørred ca. 1000 gr. Friske basilikum-blade Olivenolie 3 fed hvidløg Appelsinsauce: 2-3 appelsiner 5 dl. tør hvidvin 1 spsk. basamisk eddike 50 gr. smør salt & peber Maizena
Opskrift:Den friske ørred renses, skylles og tørres med et klæde. Ørreden fyldes med friske basilikum-blade, salt og peber samt en smule frisk citronsaft. Fisken stilles på bugen i et ildfast fad, og bages i ovnen i 20 minutter til skindet er sprødt og slipper kødet. Appelsinsauce: Varm sukker op på en pande, og tilsæt balsamisk eddike, hvidvin og ½ pillet appelsin og saften fra 2 appelsiner. Lad det simre svagt ca. 6 minutter. Tilsæt en smule fløde og lidt maizena. Når saucen begynder at blive tykkere, tages den af varmen og er klar til servering. Fisken serveres så snart den er kommet ud af ovnen. Fjern eventuelt sind, hoved og hale, før den serveres. Serveres med nye danske kartofler.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk