Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Bagt havørred | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 30-01-2004 | Ingredienser: | 400 g havørredfilet
lidt smeltet smør
4 tallerkner, der tåler høj varme
1/8 selleri
1 stor gulerod
1 porre
½ squash
1 dl vand
50 g smør
1 spsk. hakket persille
salt og peber
| Opskrift: | Skær alle grøntsager i små tern på 2 til 3 mm, damp selleri-, gulerod- og porretern i 1 dl vand, under låg i 4-5 min. og tilsæt squashtern. Varm det hele igennem og rør smørret i. Smag til med salt og peber, og tilsæt hakket persille.
Tallerknerne varmes i ovnen ved 200 C i ca. 15 min., hvorefter de pensles med smør.
Skær havørredfilet i tynde skiver og læg dem på de varme tallerkner. Herved tilberedes havørreden. Ørreden er tilberedet nær den bliver lysere i kødet. Bliver den ikke helt tilberedt, kan tallerknerne sættes i ovnen med fisken et øjeblik.
Læg grøntsagerne over de varme skiver havørred.
4 kuverter | Bemærkning
|
|
|