Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:27-04-2024
Menu
Kalender
Maj 2020
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Stegt ålefilet med citronfløde og salat
Indsendt af:Heidi
dato:30-01-2004
Ingredienser:700 g ål (gerne en stor) ½ dl rugmel lidt olie salt og peber 1 dl fløde 2 spsk. citronsaft 2-3 salater, ramaine, frisee og pluksalat 1 spsk. olivenolie 4 skiver rugbrød 250 g smør
Opskrift:Flå ålen og skær den i fileter på 3-4 cm lange stykker. Skær rugbrødet i tern á ½ cm og steg dem sprøde i smør, dryppes af i en sigte. Rens og skyl salaten og læg den til tørre på et viskestykke. Vend ålestykkerne i rugmel krydret med salt og peber, og brun dem i olie. Steges færdige i ovnen i minimum 10 min. ved 200 C. Kog fløden op og tilsæt citronsaft. Fløden skal koges ind til den er cremet, smages til med salt og peber. Vend salaten i olivenolie med lidt salt. Lav en top af salaten på midten af tallerknen, drys de sprøde rugbrødsterninger over. Citronfløden lægges foran, læg ålestykkerne foran salaten. Serveres med brød og smør til. 4 kuverter
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk