April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Stegt fjæssing | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 30-01-2004 | Ingredienser: | 4 fjæsing´er
1 gulerod i tynde strimler
1 porre i tynde strimler
friske krydderurter (frosne kan også anvendes)
½ l. fiskefond
½ l. hønsefond
½ l piskefløde
| Opskrift: | Fisken fileteres ud som med laks. Grilles eller steges på en varm pande, drysses med salt og steges færdig i ovn ved 180 C i ca. 4 min. Lad den trække i 5 min. før servering.
Urtecreme suppe: Urterne skylles og hakkes fint i en blender, tilsæt lidt hønsefond og køres fint. Tilsæt urterne i hønse- og fiskefond og kog op ved svag varme. Tilsæt fløden og lad det koge i 5 min. Smag til med salt. Porre og gulerod dampes i let saltet vand til de er møre.
Anrettes i varme tallerkner med porre og gulerod i bunden, fisken stilles ovenpå og tilslut suppen.
4 kuverter | Bemærkning
|
|
|