Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:06-04-2020
Menu
Kalender
April 2020
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Stegt mørksej med lun pastasalat
Indsendt af:Heidi
dato:30-01-2004
Ingredienser:Fisk: 600 g mørksejfilet 1 dl hvedemel 1/4 tsk salt 15 g smør eller margarine 1 spsk olie 1 citron Lun pastasalat: 300 g tørrede pasta-penne 500 g frossen grøntsagsblanding 1 lille bundt persielle Dressing: 1 spsk. eddike 2 spsk olie 1 spsk vand 3 tsk fransk sennep (dijon) 1/4 tsk salt peber lune flutés
Opskrift:Lun pastasalat: Kog pasta-pennene, som anvist på pakningen. Kog ligeledes grøntsagerne, som anvist på pakningen, og gerne sammen med pasta-pennene. Lad pasta og grøntsager dryppe af i en sigte. Kom dem i en skål. Hak persillen groft og vend den i blandingen. Dressing: Pisk eddike, olie, vand, sennep, salt og peber sammen. Vend dressingen i den lune pastablanding. Stegt mørksej: skær sejfileterne i 6 cm brede stykker. Bland hvedemel og salt og vend stykkerne heri. Steg stykkerne på en slip-let pande i gyldent smør tilsat olie i ca. 4 min. på hver side. Servér citronbåde og lune flutés til. Arb.tid: 15 min. Tilberedningstid: 15 min. Antal kuverter: 4 personer.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk