April 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Lune rejer på pasta | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 30-01-2004 | Ingredienser: | Rejer:
400 g pillede rejer
Sauce:
200 g friskost naturel 6%
ca. 2½ dl. letmælk
2 bundter friskhakket dild
½ tsk. groft salt
peber
Pasta:
2 l. vand
500 g frisk bånd pasta
2½ tsk groft salt
Tilbehør:
Broccoli
flutés
| Opskrift: | Pasta:
Bring vandet til pastaen i kog med salt. Kom pasta og broccoli i det spilkogende vand og kog i 3-4 min.
Sauce m/rejer:
Skær friskosten i mindre stykker og kom den i en tykbundet gryde. Pisk mælken i lidt efter lidt. Giv blandingen et opkog. Tilsæt rejer og friskhakket dild. Varm langsom saucen op (må ikke koge nu). Smag til med salt og peber. Hæld vandet fra pastaen og servér den med broccoli og lune flutés til den varme sauce.
Arb.tid: 10 - 15 min.
Tilberedningstid: 10 - 15 min.
Antal kuv.: 4 personer | Bemærkning
|
|
|