Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:06-04-2020
Menu
Kalender
April 2020
MaTiOnToFr
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Fiskepaté med pastasalat
Indsendt af:Heidi
dato:30-01-2004
Ingredienser:Fisk: 800 g færdigrørt fiskefars 100 g rester af røget laks/regnbuelaks 1 æg Pastasalat: 300 g tørret pasta ( f.eks. sløjfer) ½ fennikel 1 stor porre 2 stilke bladselleri 1 rødløg 1 ds. kidneybønner Dressing: 4 spsk. eddike 4 spsk. olie 1 tsk. sennep 10 blade friskhakkede basilikum eller ½ tsk. tørret basilikum. salt Tilbehør: Groft brød 1 citron
Opskrift:Fiskepaté: Tilsæt farsen æggeblommen, og vend den piskede æggehvide i. Smør en aflang bageform på ca. 1 l., og fyld halvdelen af farsen i. Læg et lag røgede lakserester imellem, og kom resten af farsen over. Dæk formen med sølvpapir. Hæld vand i bradepanden og bag fiskepatéen i vandbad i ovnen ved 175 C i 45 - 50 min. Pastasalat: kog pastaen, som anvist på pakningen. Skær fennikel i strimler, og porre i skiver, og kog dem med pastaen de sidste 5 min. af pastaens kogetid. Skær imens bladselleri i skiver, hak rødløg og hæld væden fra kidneybønnerne. Bland bladselleri, kidneybønner og rødløg i pasta-grøntsagsblandingen. Dressing: Bland dressingen, vend dressingen i pasta-grøntsagsblandingen. Stil fiskepaté og pasta-grøntsagsblandingen i køleskabet og "vente". Når maden skal spises: servér fiskepaté og pastasalat med citronbåde og groft brød. Arb.tid: 15 min. Tilberedningstid: 45 - 50 min. Antal kuv. : 4 personer. Velbekom
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk