Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:02-05-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Pighvar fyldt og ovnstegt.
Indsendt af:Anders
dato:13-01-2004
Ingredienser:Ca. 2 kg renset fisk. 250 gr. smør. 4 spsk. hakket persille. 3 spsk. fint hakket løg. ½ dl. tør hvidvin. Salt og peber.
Opskrift:Gør et stort ildfast fad eller bradepande klar - fadet skal "fores" med et stykke aluminiumsfolie, der er dobbelt så stort som fadet. Folien smøres med fedtstof, gerne smør. Herefter renses fisken, den hvide side renses ekstra godt - og fisken skrabes. undlad at fjerne hoved, hale og finner. Nu ridses pighvarren på den mørke side. brug en meget skarp kniv og lav "lommer" til fyldet - begynd fra midten og skær udefter. Fisken placeres i fadet. Smørret røres blødt og tilsættes persille, hakkede løg, salt og peber. Til sidst tilsættes hvidvinen lidt efter lidt. Smørfyldet proppes godt ind i "lommerne" og fisken drysses med lidt groft salt og nykværnet peber. Fisken skal nu pakkes ind i folien - sørg specielt for at lukke godt for enderne, så kraften bliver ved fisken. I en 250 forvarmet ovn steger fisken nu ca. 35-40 minutter. Retten serveres rygende varm - som tilbehør tillaves ekstra persille med hakket løg og evt. lidt ekstra smør ved siden af. Alle grøntsager kan serveres til. retten fortjener en virkelig god flaske halvtør hvidvin.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk