April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Rilette af varmrøget ørred med tomatsalsa og marinerede asparges | | Indsendt af: | Steffan | dato: | 22-09-2003 | Ingredienser: | varmrøget ørred ca. 500 g
1 rødløg
50 g kapers
skal af 1 citron
lidt purløg og dild
4 tomater
lidt estragon
balsamico eddike
lidt safran
olie
4 stk. asparges
krydderurter f.eks. kørvel, dild og purløg
blandet salat
| Opskrift: | Rilette: Skindet trækkes af ørreden og kødet plukkes af. Kødet vendes med et hakket rødløg, hakkede kapers, skallen fra citron, og hakket purløg og dild.
Tomatsalsa: Tomaterne kvartes, indmaden tages ud og tomaterne skæres i små stykker, vendes med hakket rødløg, estragon, balsamico, safran og 4 spsk god olie.
Aspargesene skæres i tynde skrå skiver som blancheres, vendes med olie, balsamico og lidt krydderurter.
Salaten vendes med olie og balsamico, herpå anrettes riletten som kugles op på salsaen og med de marinerede asparges og krydder-urter på toppen. | Bemærkning
|
|
|