Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Baconsvøbt rødspættefilet med friske asparges på bund af majroer | | Indsendt af: | Jason | dato: | 28-08-2003 | Ingredienser: | 600 g rødspættefilet
1 bundt asparges
1 pk bacon
2 stk majroer
1 stk peberfrugter (rød,gul,og orange)
1 skalotteløg
salt og peber
olie/smør
| Opskrift: | Rødspættefilet: Skyl aspargesene, skær det nederste stykke væk (ca. 8-10 cm) og skær dem i stykker passende til bredden på fileterne. Brug helst grønne asparges. Rul 3-5 asgarges stykker ind i hver filet og sno et stykke bacon om hver rulle. Krydre med lidt salt og peber og steg dem i olie på en varm pande indtil baconet bliver gyldnet på alle sider.
Bund af majroer: Skær majroer og peberfrugt i strimler, 2 asparges i skrå stykker og hak løget. Det hele svitses i lidt olie i en gryde i 2-3 min. og krydres med salt og peber.
Server retten med ovnbagte kartofler og/eller en grøn salat
| Bemærkning
|
|
|