Juni 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Fyldt lakseørred | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 03-08-2003 | Ingredienser: | 2 rensede lakseørreder á 700 g
salt og peber
50 g mandelflager
1 skive hvidt brød
1½ spsk. smør eller margarine
4 spsk. friskpresset citronsaft
Et par strimler citronskal
1 fed hvidløg
1 bundt frisk kørvel
2 dl tør hvidvin
2 dl grøntsagsbouillon
| Opskrift: | Sæt ovnen på 200 C. Skyl ørrederne ind- og udvendigt i koldt rindende vand. Krydr ind- og udvendigt med salt og rigelig med peber. Læg fiskene i et ovnfast fad eller i en bradepande.
Kør mandler, brød, fedtstof, citronsaft og citronskal i foodprocessoren.
Pil og pres hvidløget og hak kørvelen fint. Rør hvidløg og kørvel i brødblandingen. Fyld ørrederne med blandingen. Hæld vin og bouillon over fiskene.
Dæk fadet med folie eller låg og stil det i ovnen. Lad ørrederne simre i ovnen 30 min
| Bemærkning
|
|
|