Februar 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Fiskefad med skaldyr og kartofler | | Indsendt af: | Heidi | dato: | 30-07-2003 | Ingredienser: | 800 g kartofler, skrællet og skåret i små terninger
350 g laksefilet
300 g torskefilet
4 dl sødmælk
1 lauerbærblad
½ bundt frisk dild
ca. 30 g smør
1 stort hakket løg
40 g hvedemel
2½ dl fløde 13%
150 g store pillede blancherede rejer
100 g revet gruyéreost el. emmentaler. | Opskrift: | Forkog kartoflerne i tern i 10 minutter. Lad dem duppe tørre på et viskestykke.
Kom mælk, lauerbær og fisk i en stor gryde og pocher fisken i 3 minutter. Lad fisken trække i den varme mælk i 5 minutter.
Sauter løget i smør i en lille kasserolle, drys med mel og spæd langsomt op med siet kogemælk og fløde. Lad det koge og smag til med salt og peber.
Kom groft delte fiskestykker, dildkviste, kartoffelstykker og rejer i et smurt ovnfast fad og hæld saucen over. Drys med revet ost og bg ved 200 C i 35-40 minutter til retten er gylden.
Velbekommen... | Bemærkning
|
|
|