Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Marineret Ørredfilet - Citronmarineret | | Indsendt af: | Steffan | dato: | 28-07-2003 | Ingredienser: | Ørredfiletter af 1-2 kg. fisk før rensning.
2 citroner
| Opskrift: | Ørredfiletter af 1-2 kg. fisk før rensning.
Vask 2 citroner og riv skallen fint - undgå det hvide.
Pres saften af citronerne.
Bland marinade af citronskal, citronsaft, 2½ spsk. salt, ,2½ spsk. sukker, friskkværnet peber, basilikum, ½ chili, evt. andre krydderier.
Læg fiskefiletterne i fad med marinaden.
Dæk fadet med plastfolie og stil det i køleskab i 2 døgn ved højst 5 grader.
Vend fisken undervejs, så begge sider kommer ned i marinaden.
Spises med godt brød og tomatsalat.
Rå fisk skal være nedfrosset i mindst 1 døgn ved minus 20 grader for at dræbe snyltere og bakterier.
| Bemærkning
|
|
|