Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:26-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Torskerogn i wok
Indsendt af:Bent
dato:21-07-2003
Ingredienser:1 dåse torskerogn (125 g), skåret i "klodser" (ca. 1-2 cm på hver led) 2 fed hvidløg, finthakket 2 cm frisk ingefær, finthakket 2-4 små thailandske røde chili, finthakkede, inkl. kerner 1 æggehvide rismel til panering 2-3 spsk ketjap manis (indonesisk soyasauce) 2-3 spsk risbrændevin Olie til stegning
Opskrift:Hæld olie i wokken og varm den op. Vend torskerognsklodserne i æggehvide og dernæst i rismel og steg dem 1-2 minutter ved høj varme indtil de er gyldenbrune. Tilsæt hvidløg, ingefær og chili, og steg yderligere 1-2 minutter under forsigtig, men konstant omrøring. Hæld risbrændevin og ketjap manis på og rør rundt. Steg ca. 1 minut til det er synligt, at ketjap manis'en er vel fordelt. Servér med nudler eller ris.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk