April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Torskerogn i wok | | Indsendt af: | Bent | dato: | 21-07-2003 | Ingredienser: | 1 dåse torskerogn (125 g), skåret i "klodser" (ca. 1-2 cm på hver led)
2 fed hvidløg, finthakket
2 cm frisk ingefær, finthakket
2-4 små thailandske røde chili, finthakkede, inkl. kerner
1 æggehvide
rismel til panering
2-3 spsk ketjap manis (indonesisk soyasauce)
2-3 spsk risbrændevin
Olie til stegning | Opskrift: | Hæld olie i wokken og varm den op. Vend torskerognsklodserne i æggehvide og dernæst i rismel og steg dem 1-2 minutter ved høj varme indtil de er gyldenbrune. Tilsæt hvidløg, ingefær og chili, og steg yderligere 1-2 minutter under forsigtig, men konstant omrøring. Hæld risbrændevin og ketjap manis på og rør rundt. Steg ca. 1 minut til det er synligt, at ketjap manis'en er vel fordelt.
Servér med nudler eller ris. | Bemærkning
|
|
|