Januar 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Krabbefarseret ørred | | Indsendt af: | Thomas | dato: | 06-07-2003 | Ingredienser: | 1 KG. ØRRED/LAKSFILET
1 DÅSE KRABBEKØD
3 CL. OLIE
1 LØG
1 RØD PEBERFRUGT
2 SPSK PERSILLE
1 SPSK ESDRAGON
50 GR. RASP
3 DL FISKEBOUILLON
1 HÅNDFULD REJER
2 SPSK HAKKET PERSILLE
| Opskrift: | Et løg hakkes fint og sauteres i en gryde i olie med hakket peberfrugt, hakket persille og estragon. Rasp og krabbekød tilsættes og vendes godt sammen.
Farsen fordeles imellem de 2 ørredfileter og lægges i et smurt ildfast fad.
Kom fiskebouillon ved. Bag fisken ved 200 grader i ca. 20 min.
Hæld væden fra fisken. Hakket persille og rejer drysses oven på ørredfileterne inden den
| Bemærkning
|
|
|