April 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Italiensk torsk i krydderurter | | Indsendt af: | Bjarne | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 900 g torske fileter, 2 store el.
4 små.
1 bundt persille
1 spsk frisk timian
2 spsk frisk basilikum
2 spsk fint hakket fennikel
1/2 spsk oregano
3 spsk olivenolie
skallen af 1/2 citron
1 glas cognac | Opskrift: | Fisken marineres 1/2 time i olie og citron saft. Den svitses herefter kort på meget varm pande. Alle krydderurter hakkes fint. Et tykt lag havsalt lægges på bunden af et ildfast fad. 2/3 af urterne fordeles herover, fisken lægges i fadet, og resten af urterne drysses over. Fadet sættes i en meget varm ovn 250-300 grader i 5 min. Fadet sættes på bordet, overhældes med cognac, og antændes.
| Bemærkning
|
|
|