Februar 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Torsk med grøntsager | | Indsendt af: | Bjarne | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 2 torskefileter ialt ca 500gram
4 stængler bladselleri
2 gulerødder
15 g smør
1/2 tsk karry
75-100 g flødeost, f.eks. Philadelphia Light
1 squash
salt, peber
lidt olie til pensling
Tilbehør: Løse ris eller små kartofler med persilledrys.
| Opskrift: | Torskefileterne lægges i et ovnfast fad. Drys med salt og peber. Snit bladsellerien i meget tynde skiver, og riv gulerødderne groft. Smelt smørret, og svits karryen heri. Kom grøntsagerne i, og lad dem simre 5 min. Tag gryden fra varmen, og rør flødeosten i. Fordel blandingen på fisken. Skær squashen i meget tynde skiver og læg dem taglagt på fisken som skæl. Pensl med olie, og drys med salt.
Sæt fadet midt i en varm ovn ved 200° i 20-30 min. | Bemærkning
|
|
|