December 2019 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Fiskelasagne | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 600 g fileteret Torsk eller sej
450 g frossen hel spinat (1 kg frisk)
1/2 liter Sauce Naturel (eller med mælk)
1 æg
1/2 tsk revet muskatnød
200 g lasagneplader
salt og peber
50 g revet ost (f.eks. Samsø eller Mozarella)
Tilbehør: Brød
| Opskrift: | Tag spinaten ud af fryseren om morgenen, og lad den tø op i køleskabet, eller tø den op i en gryde. Skær fiskefileten i tynde skiver.
Pisk ægget sammen med muskatnød ud i den færdige sovs.
Læg lasagnen i lag i et firkantet ovnfast fad: Sovs, lasagneplader, fisk, lasagneplader, spinat, sovs, plader, fisk, plader, spinat og sovs. Drys salt og peber på fiskelagene.
Drys med revet ost, og sæt fadet i ovnen ved 200grader i ca. 45 min. | Bemærkning
|
|
|