Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Salsa torsk | | Indsendt af: | Peder | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | Torsk filet hel eller bøffer. Løg. Gulerødder. Salsa dip ekstra hot. lidt mælk. | Opskrift: | Skær torsken i bøffer, fordel torsken i et ildfastfad. Fordel skiveskåret løg, gulerødder og tomater. kryder med salt og peber. Til sidst lægges der en teske fuld salsa på hver stykke torsk.
retten bages i midten af ovnen ved 200 grader i ca. 20 min
Der kan serveres ris til, men kun fantasien sætter grænser. Det samme gælder for valget af fisk. | Bemærkning
|
|
|