November 2019 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Helstegt Aborre | | Indsendt af: | Peder | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | En hel aborre (helst frikfanget) smør, hvidløg, salt, chilli, peber. | Opskrift: | Skyl fisken grundig, og rids fra ryg til bug et passende antal revner i fisken på bægge sider. Dette kan være lidt vanskelig pga. aborrens kraftige skæl, så brug en skarp eller en takket kniv og pas endelig på.
Revnerne fyldes med en pasta bestående af:
lige dele smør og hvidløg, tilsat chilli, salt og peber efter behag. En god ide er at lave pastaen dagen før, eller i god til. Så for man mere smag ud af hvidløget.
Fisken grilles i ovnen, alt efter størelse ca. 20 min
Som tilbehør kan anbefales fra pommesfrites til nye friske katofler.
velbekomme. | Bemærkning
|
|
|