April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Ovnbagt ørred | | Indsendt af: | Daniel | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 1 kg renset ørred
finthakkede tragtkantareller
finthakket purløg
1 bundt dild
1 dl hvidvin
1 dl fløde
smør og rasp | Opskrift: | Læg fisken i et ovnfast fad der er smurt med smør og drysset med rasp. Lad dem stå i ovnen ca. 5 min. ved 225 gr. Tag ørreden ud og tilsæt det hinthakkede tilbehør. Stil fadet i ovnen igen i yderligere 5 min. Hæld hvidvin og fløde over. Efter endnu 5 min. i ovnen er fisken klar til serving. | Bemærkning
|
|
|