Januar 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Fisk med kokus og karry | | Indsendt af: | Jesper | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | ½ kg filet af torsk eller sej
5 dl. Kokosmælk
saften af 2 citroner
2 stk løg
4 stk. tomater
2 spsk. Tomatpure koncentreret
75 g frisk reven ingefær
1 tsk. Chili
4-5 fed hvidløg
1-1½ spsk carry
1 dl olie
1 bt koriander
salt, peber
| Opskrift: | Skær fisken i 5gange 5 cm stykker. Hak løg og tomater, skær chili og ingefær fint og knus hvidløget. Sauter i olie tilsæt carry og tomatpure og sauter lidt med. Tilsæt citronsaft og tomater og kog lidt ind. Hæld kokosmælk over og kog grundigt igennem. Smag til med salt og peber. Læg fisken i saucen og lad retten simre til fisken er mør ca. 3 minutter. Hak koriander og vend i. | Bemærkning
|
|
|