April 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Geddegryde | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 1000 g Gedde filet
500 g tør Hvidvin
250 g Vand
250 g Champignoner
125 g Smør
125 g pillede Løg
1 glas Cognac
30 g Mel
12 små Brødskiver
Fiskebouillon eller oksebouillon
Suppevisk
Salt og Peber
| Opskrift: | Gedden skæres i passende Stykker.
Bag smørret op med melet og kom heri suppevisken og de hele løg. Spæd med vandet og vinen. Dette saltes og pebres efter smag og får lov til at koge en Time.
Korn derefter fisken i, brænd den af med Cognacen og lad det så koge. Kogetiden er afhængig af stykkernes størrelse. Et kvarter inden fisken er kogt, kommes champignonerne i sammen med fiskekraften eller kødkraften.
I sidste øjeblik steges små brødcroutoner i Resten af smørret.
Tag suppevisken op, si Sovsen. kom fisken på et fad og pynt med de stegte Brødskiver. | Bemærkning
|
|
|