Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:26-04-2024
Menu
Kalender
April 2024
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Laks- og havkatmousse med dildsause
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:375 g ren havkatfilet salt og peber saft og skal af 1 citron 2-2½ dl piskefløde 2 hele æg 8 skiver fersk laks smør til pensling Sauce 2 skalotteløg smør til sautering 1 spsk vineddike 5 dl fiskefond 4 dl piskefløde 1 bundt dild salt og peber
Opskrift:Mousse Skær havkatfileterne i små firkanter. Blend med salt og peber, citronsaft og revet skal. Tilsæt æg og derefter fløde. Farsen skal hvile 30 min. Pensel otte eller seksten forme med blødt smør, beklæd dem med laks, og kom farsen i. Bag moussen i vandbad med folie over 25-30 min. i en forvarmet ovn ved 1900. Sauce Sauter finthakket løg i lidt smør, tilsæt vineddiken og lad det koge ned. Kom fonden i og lad den koge med og jævn til sidst saucen med fløden. Hak dilden fint og rør den i. Smag til med salt og peber. Anretning Vend moussen ud på en tallerken. Kom saucen udenom og pynt med dild. Tips Fiskemoussen kan bages dagen i forvejen. Man skal blot mindske bagetiden med 5 min, i første omgang og i stedet lune moussen i vandbad i 5 min, lige inden serveringen.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk