Maj 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Makrelfad | | Indsendt af: | Niels | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 4 store makrel filetter uden ben.
salt og peber
2 dl 18% creme fraiche
Dild og persille
4 forårsløg
rød peber
saften af ½ citron
revet ost
rasp til panering
olivenolie | Opskrift: | Læg filetterne i et smurt ovnfast fad. Drys dem med den hakkede peberfrugt, salt, peber, dild, persille og strimlede forårsløg. Creme fraichen hældes over med rasp og ost på toppen. Steges ved 200 grader i ca 25 minutter eller til osten og raspen er brun. Kølig hvidvin eller rosé er god hertil. | Bemærkning
|
|
|