Maj 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Stegt hornfisk med dressing | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | Dressing:
3½ dl syrnet fløde 9%
1 tsk stødt koriander
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Salat
2 pillede appelsiner i både (ca. 200 g)
200 g fintsnittet hvidkål
1 æble i tynde både, fx gloster (ca. 125 g)
Stegt hornfisk:
2-3 udbenede hornfisk (ca. 400 g)
1 spsk sød, mild sennep
2 spsk rugmel
1/4 tsk groft salt
25 g smør
Tilbehør: 1 kg kartofler.
| Opskrift: | Dressing: Smag syrnet fløde 9% til med koriander, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time.
Salat: Fjern hinderne fra appelsinbådene. Læg hvidkål i et fladt fad og fordel herpå appelsin- og æblebåde. Hæld dressingen over salaten og stil den tildækket i køleskabet.
Stegt hornfisk: Halver hornfiskene på tværs. Pensl kødsiden med sennep. Fold hornfiskene på tværs og luk dem med en kødnål. Vend dem i en blanding af rugmel og salt. Lad smørret gyldne i en pande og steg hornfiskene ca. 5 min. på hver side. | Bemærkning
|
|
|