Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Ovnstegt gedde | | Indsendt af: | Lars | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 1 gedde på ca 3 kg
1 skinke i tern(dåseskinke eller alm. skinketern)
1 dåse hakkede tomater med chili
2 æg
saften af 1 citron
rasp
10 hele peberkorn
salt
laurbærblade
mel til at lave sovs af.
| Opskrift: | alle ingredienserne (skinke, tomat,æg,rasp) laves til en dej der fyldes inden i den rensede gedde der er blevet gnedet indvendigt med salt og citronsaft. Den lægges herefter i en bradepande der er fyldt med hvidvin, peberkorn og laurbærblade. Stilles i ovnen i ca 1 - 1,5 time afhængigt af størrelsen på gedden, ved 175 grader. Af væden fra bradepanden laves en sovs ved at smelte smør i en gryde, piske mel i og tilsætte væden. Kan serveres med brunede kartofler... | Bemærkning
|
|
|