Februar 2020 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Lakseruller med røget ørred | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 200 g varmrøget ørredfilet
1 spsk fedtreduceret mayonnaise (light mayonnaise)
1 dl syrnet mælkeprodukt (højst 1,5 g fedt pr. 100 g)
peber
2 blade husblas
1 pasteuriseret æggehvide
4 skiver ferskrøget laks (ca. 200 g)
250 g frisk spinat
citron og salat til pynt
| Opskrift: | 1. Rør ørredfilet med mayonnaise, syrnet mælkeprodukt og peber til det er en jævn masse.
2. Udblød husblassen i koldt vand i 5 min. og smelt den herefter over et vandbad.
3. Pisk den i fiskemassen
4. Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i fiskemassen
5. Bred lakseskiverne ud på noget stanniol eller køkkenfilm så de danner et rektangel
6. Skyl og damp spinaten og lad den dryppe grundigt af i en sigte
7. Kom spinaten på laksen og bred ørredmoussen over
8. Fold laksen stramt omkring spinat og ørredmousse og lad pakken stå i køleskab i mindst 3 timer
9. Anret på salatblade med citronbåde til
| Bemærkning
|
|
|