December 2023 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
 | Torsk med spinat | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 5 dl vand
1 tsk raps- eller olivenolie
2 røde peberfrugter, halveret på langs og udkernet
100 g frisk spinat, renset og dampet
600 g torske- eller sejfiletter, ca 2 cm tykke
1 spsk raps- eller olivenolie
1 spsk balsamikoeddike
2 bdt rucolasalat
salt, peber
nye kartofler | Opskrift: | Grill peberfrugterne i ovnen i ca. 15 min. til skindet er mørkt og bobler
Læg dem i en lukket plasticpose mens de stadig er varme og lad dem afkøle
Fjern skindet og skær peberfrugterne i kvarte.
Fordel spinaten på fileterne lagvis og krydder mellem lagene med salt og peber.
Skær torsken ud i portionsstykker inden den bages
Læg fisken på et stykke bagepapir og bag dem ved 200 grader 1 ca. 8-10 min til kødet er hvidt og fast.
Bland olie og balsamikoeddike sammen og bland det med rucolasalaten
Server fiskestykkerne med salaten og steg kartoflerne i ½ spsk olie og drysset med salt
| Bemærkning
|
|
|