April 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | | | | | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Røget makrel med marinade | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | 1 røget makrel.
1 porre.
2 tomater.
4 hårdkogte æg.
Tomatmarinade:
1 dl. tomatpure.
2 spsk. vineddike.
4 spsk olie.
Salt og friskkværnet peber. | Opskrift: | 1.
Befri makrellen for skind og ben og del den i mindre stykker. Læg makrelstykkerne i en lav skål.
2.
Befri porren for rodskive og top. Skyl den grundigt, lad den dryppe godt af og skær den i tynde ringe. Skyl tomaterne, befri dem for stikfæstet og skær dem i både. Pil æggene og skær dem i både.
3.
Rør marianeden sammen af tomatpure, Vineddike og olie. Krydr med salt og friskkværnet peber.
4.
Fordel porreringen over makrellen. Hæld marianaden over og pynt med ægge- og tomatbåde.
| Bemærkning
|
|
|