Forum  | Seneste nyheder | Kalender | Grejmarked | Bruger logind
Annoncer: Dato:01-05-2024
Menu
Kalender
Marts 2024
MaTiOnToFr
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Forrige | Næste
Afstemning
Antal registrerede brugere: 7365
Status: Du er ikke logget ind!
Ny bruger: Bliv oprettet som bruger
FISKEOPSKRIFTER

Indtast søgeord:Gem søgeord
 
  
Fiskeopskrifter ialt: 276
Sild med grøntsager
Indsendt af:Anders
dato:10-10-2002
Ingredienser:3/4 - 1 kg sild salt og peber 3-4 kviste dild 2 store løg 2 fed hvidløg 4 stængler bladselleri 2 små courgetter el. squash 4 store tomater saft af ca. ½ citron 1 dl fiskefond eller sherry 1-2 spsk olie
Opskrift:Gør fiskene i stand og drys med salt. Lad dem trække 10 min., skyl og tør for fiskene. Giv hver fisk 2-3 snit i ryggen. Tænd ovnen og inds- til den på 200 C. Skær alle grøntsagerne i tynde skiver, og læg dem blandet og taglagt i et velsmurt, ovnfast fad. Læg fiskene over. Pensl dem med olie og hæld væsken i fadet. Dæk det med løg eller folie og sæt det på ovnrsiten midt i ovnen ved 200C i ca. 15 min. Fjern folie. Pensl endnu en gang med olie, og lad fiskene viderestege ca. 10 min., afhængigt af tykkelsen, til de er møre. TILBEHØR: Aspargeskartofler el. flute. Citron, dild. SERVERING: Server fisken i fadet og byd aspargeskartofler eller lun flûte til samt citronbåde og klippet dild.
Bemærkning

Fiskemagasinet.dk
Copyright © 2006 Pro Tackle Interactive / Fiskemagasinet

Indryk annoncer : Kontakt Fiskemagasinet.dk | AnnonceinformationPriser

Partnersites: Grejborsen.dk | Fiskecuppen.dk