Marts 2024 | Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | Forrige | Næste |
|
| Fiskeopskrifter ialt: 276 |
| Søtunge med kantareller | | Indsendt af: | Anders | dato: | 10-10-2002 | Ingredienser: | ca. 750 g sø - eller rødtunge i filet
2 fint snittede skalotteløg
250 g rensede kantareller
5 dl kraftig fiskefond
1 bundt frisk koriander eller basilikum
frisk parmesanost
olivenolie til stegning
salt og peber
| Opskrift: | Del fileterne på langs og kom fisken på køl. Varm lidt olivenolie i en sauterpande og sauter løg og kantareller 2 - 3 minutter. Krydr med salt og peber. Tilsæt fiskefond og kog det igennem. Læg forsigtig fisken henover og kom låg på sauterpanden. Lad det simre yderligere 2 - 3 minutter. Tilsæt plukket koriander og server retten i fire lune dybe
tallerkener med masser af frisk parmesanost henover.
| Bemærkning
|
|
|